JOBBA HOS OSS

ÄR DU POSITIV, NOGGRANN OCH FLEXIBEL? VÄLKOMMEN TILL OSS.

Vi får ofta höra att det känns trevligt på Anjo. Vi är ett tiotal medarbetare och en positiv stämning är viktigt för oss alla. Andra gemensamma sidor är noggrann och flexibel. Några av oss har varit med sedan starten 2002 och andra är nyare i gänget.

Vi är alltid intresserade av att hitta fler duktiga medarbetare. Så om du känner att Anjo verkar intressant, hör gärna av dig till oss.
Image

Så här säger några av våra medarbetare

Victor

- Det är ett bra gäng här på Anjo. I verkstaden får man vara med hela vägen vilket gör jobbet omväxlande. Varje moment kräver noggrannhet, så det är en viktig egenskap. Även viljan att hjälpa, avlasta och lära av varandra är viktig.

Victor - Svarvare
Therese
- Jag har skolat om mig från florist och är nybliven svetsare. Trivs bra i gänget och känner att det finns en omtänksamhet hos ledningen. Den kände jag redan första gången jag kom in här.
Therese - Svetsare
Josefin
- Här får man ta mycket eget ansvar även om man är ny. Det är tillåtet att göra fel och det gör också att man växer som medarbetare.
Josefin - Konstruktör
Magnus
- En stor fördel är att Anjo är en mindre verkstad vilket gör jobbet varierat. Alla behöver ha en flexibel inställning och den märks även hos ledningen. Behöver man åka iväg med barnen så finns acceptans och förståelse.
Magnus Svarvare

KONTAKTA OSS REDAN IDAG

Adress

Anjo Mekanik AB
Hyvelgatan 1
931 36 Skellefteå

Kontakt