Okomplicerad partner inom
hydraulik och mekanik

VI KAN HYDRAULCYLINDRAR

På Anjo tillverkas över 2000 väldokumenterade hydraulcylindrar per år. Vi konsulterar gärna våra kunder i ett tidigt stadium för att säkerställa att ni får rätt cylinder. Med rätt menar vi både typ av cylinder, dimension, placering och material. Men också val av packningar och tätningar. För oss är det viktigt att helheten håller för ändamålet.

På Anjo finns en bred kompetens och positiva människor i en välutrustad verkstad. Oavsett om det handlar om renovering av befintlig cylinder, försäljning av standardcylindrar eller rådgivning och nytillverkning av hydraulcylindrar, så är vi en okomplicerad partner med gedigen erfarenhet.

En cylinder är enkel i sitt formspråk men visste ni att nästintill ingen hydraulcylinder är den andra lik? Det finns en mängd olika parametrar som skiljer en cylinder från en annan.

OM ANJO SKELLEFTEÅ

Anjo startade 2002 och ligger i Skellefteå, Västerbotten. I vårt arv finns en upptäckarlust. Precis här i Skellefteå finns många föregångare inom hydraulik och mekanik, företag som stakat ut vägen och vi är stolta över att bära den kunskapen vidare.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG

Adress

Anjo Mekanik AB
Hyvelgatan 1
931 36 Skellefteå

Kontakt